Ooglaseren België

Overweegt u ooglaseren in Belgie?

Hieronder vindt u een overzicht van ooglaserklinieken in Belgie.

Het Oogcentrum Dokter Colla is een referentie in de medische sector en biedt hoogstaande expertise op het vlak van oogchirurgie. Op de website van Dokter Colla wordt u volledig geinformeerd over het oogcentrum en de verschillende operaties die u kan ondergaan.

 
In december 1995 werd het Laser Refractie Centrum opgericht door een groep van 16 enthousiaste oogartsen uit Oost- en West-Vlaanderen. Zij stelden zich tot doel een goed en modern refractief oogchirurgisch centrum uit te rusten om de laatste nieuwe technieken te kunnen toepassen in dit domein.
 

Ooglaseren Belgie.
Dr Raus is ere-akademisch consulent en heeft een brede oogchirurgische ervaring. Zijn chirurgische specialisatie situeert zich voornamelijk op het gebied van : Refractieve excimerlaserchirurgie - Cataractchirurgie dmv ultrasone verstuiving - Lensimplantaties

 
'Oogcentrum Dr. E. Mertens Antwerpen’ is gespecialiseerd in de preventie en behandeling van oogaandoeningen, evenals de chirurgie van het voorste oogsegment. Onze oogkliniek omvat voornamelijk de cataractchirurgie, glaucoominterventies, strabisme, corneatransplantatie, esthetische ooglidcorrecties en verschillende technieken behorend tot de refractieve chirurgie.

Meer informatie over Ooglaseren Belgie